Genomineerden Venrayse Ondernemersprijzen 2008

De genomineerde bedrijven voor de Venrayse Ondernemersprijzen 2008 zijn op 4 september bekendgemaakt. Het zijn kantoorvakhandel Martin Cuypers, Mister Kool’s tapijt- en meubelreiniging, Nelipak, Ricor dames- & herenmode, de modezaken Lifestyle/Secondo/D-Company, Regionaal Business Centre ‘De Oelderse Halte’, Maatschap Peeters-Bonten en ‘Zorgboerderij De Haam’.

Uit de in totaal acht genomineerden zullen op 3 januari 2008 de winnaars voor de Loek Nelissen Prijs en de Rabobank Publieksprijs worden gekozen tijdens het Venrayse Ondernemers Evenement in de Venrayse schouwburg. Het thema dit jaar is ‘Ondernemerschap en verandering’.

De Vereniging van Venrayse Ondernemersverenigingen (VvVO) reikt jaarlijks de Loek Nelissen Prijs uit voor de ondernemer van het jaar en de Rabobank Publieksprijs voor de ondernemer met de beste persoonlijke presentatie. In 2007 won OTTO Work Force uit Venray de Loek Nelissen Prijs en Sikes Champignons uit Ysselsteyn mocht de Rabobank Publieksprijs in ontvangst nemen. Het Comité Venrayse Ondernemersprijzen staat onder voorzitterschap van Gé Peterink.

Lees meer over het thema van de Venrayse Ondernemersprijzen 2008 in het persbericht.